Wij voeren uw betonboringen en betonzaagwerken uit

Boringen en zagen voor particulieren en bedrijven

Boren of zagen… vroeg of laat komt het in ieder bouw- of verbouwingsproject wel eens aan bod. Op zo'n moment kunt u gelukkig op BVG BVBA vertrouwen: wij zijn een begrip in de Kempen als het om betonboringen en betonzaagwerken gaat, in nieuwbouw en renovatie. Al jaren leveren we grondig werk bij particulieren en bedrijven in grote en kleine opdrachten, waarin we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Voor elke opdracht hebben wij dan ook de juiste uitrusting en kwaliteiten in huis.

1/1

Een gat boren in beton? Wij zien er wel gaten in!

BVG BVBA verricht uw betonboringen horizontaal, verticaal, onder een hoek of in ronde buizen. Deze betonboringen realiseren we in beton, gewapend beton en metselwerk. Een riolering zonder zorgen? Alles begint met het deskundig boren van rioleringen. En dat is onze topspecialiteit! We boren rioleringen in diverse diameters volgens de kneepjes van het vak.

1/1

In beton zagen? Wij realiseren het tot op de millimeter.

Voor uw betonzaagwerken focussen we ons op vloerzagen. We zagen nauwkeurig in beton, gewapend beton en asfalt met onze professionele machines. Sleuven zagen voor leidingen of een betonnen vloer kleiner zagen? Dankzij onze betonzaagwerken hoeft de volledige vloer niet gesloopt te worden. Dat is tijd én geld besparen!

1/1

Contacteer ons vandaag nog voor uw betonboringen of betonzaagwerken overal in de Kempen!

Adres

Hoge Mauw 4
2370 Arendonk

Telefoon

E-mail