Aanleg, herstel of vernieuwen van rioleringen is onze specialiteit

Waarom uw rioleringen belangrijk zijn

Grote werken in de straat? Dat is het moment om uw rioleringen te vernieuwen, of om regen- en afvalwater te scheiden! Dit laatste is net iets waar BVG BVBA zich in specialiseert. 

Of u nu een nieuwe riolering wenst aan te leggen, een volledige vernieuwing nodig hebt, een kleine aanpassing wenst of herstellingen nodig hebt: BVG BVBA kan u helpen met al uw rioleringen , van de kleinste wijziging tot fundamentele aanpassingen. 

We kunnen u zowel helpen bij nieuwbouw als renovaties. Rioleringswerken in een kruipkelder of kelder is voor ons ook geen probleem, wij kunnen zelf de boorwerken uitvoeren door muren of balken indien nodig.

scheidenregenwater
press to zoom
1/2

Herstellen van rioleringen

Correct werkende rioleringen zijn belangrijk om onaangename geurtjes en verstoppingen te voorkomen. Daarom is het beter voorkomen dan genezen. Schade kan er immers komen door verschillende oorzaken, gaande van doorgroeiende wortels, het springen van de leiding door vorst, verouderde leidingen, tot zelf aangebrachte schade bij bijvoorbeeld grondwerken. BVG BVBA staat u bij vanaf het opsporen van het probleem tot en met het herstellen ervan.

mol
press to zoom
1/2

Nieuwe rioleringen

Ook voor nieuwe rioleringen kunt u bij BVG BVBA terecht: of het nu voor gescheiden leidingen is voor de afvoer van afval- en regenwater, een bijkomend toilet of gewoon de huisaansluiting op het bestaande rioleringsnetwerk: voor alle nieuwe rioleringswerken kunt u op BVG BVBA rekenen.

Wij kunnen u ook helpen met de aanleg van putten en deksels: voor regenputten, infiltratieputten, septische putten en bezinkputten.

mol1
press to zoom
mol2
press to zoom
mol3
press to zoom
1/1

Contacteer ons vandaag nog, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken voor uw rioleringsproblemen!